6 Mart 2018 Salı

SEVDİĞİM ŞEYLER / THINGS THAT I LOVE


Oradan buradan bulduğum, pek tabii ilgimi çeken fotoğrafları blogda toplamak hoşuma gidiyor. Kendi dergimi yayınlar gibi hissediyorum, hani olur ya dergilerin ilk sayfalarında küçük dekorasyon fikirleri ya da renklere ayırarak kıyafetten tutun da tabağa kadar aynı renkten ürünleri toplarlar. İşte ben o sayfalara bakmayı çok seviyorum, iştahımı açıyor. 
 
Peki ben bugün ne seçtim?
En sevdiklerimden tabakları seçtim. Duvara tabak asma fikri için araştırma yaparken bu fotoğraflara kayıtsız kalamadım. Hoş benim elimde daha o kadar çok tabak yok, hem zaten acelem de yok. Yavaş yavaş, zamanla birikir bir gün evimizin duvarını süslerler. 
Anneannemden kalan var, annemden bu yaz aldığım sümerbank tabağı ve muhteşem pasta tabağı var. Kendim de aldım bir iki tane. En sevdiğim yemekleri onlarda yiyorum mesela. 
İşte son birkaç gün en çok bunları beğendim, ben beğendikçe pinterest coştu daha da çok fotoğraf gösterdi. 

Sondan ikinci fotoğraf hayallerimi süslüyor şu sıra, bakıp bakıp duruyorum. Öyle bir mobilyam olsun çok istiyorum üzerine sarı çiçekler koyarım hep. Belki gelecekte bir bit pazarında rastlarım öyle bir güzele... 

Haydi buyrun gezin siz de fotoğraflar arasında. Hoşunuza gidenler olur belki. 

Sevgiler 















Tüm fotoğraflar, pinterest ve tumblr'dan alınmıştır. 

36 yorum

  1. Merhaba Ezgi, hepsi çok güzel tabaklara ben de bayılırım. Duvara nasıl asılıyor? Eski tabaklıklar vardır ya şimdi retro oldu onları da çok severim. Ham halde alıp boyayıp koymak lazım mutfağa , hem pratik hem güzel.
    Sevgiler, selamlar benden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Değişik yöntemleri varmış daha tam detaylı bakmadım aslında ama yazınca bir sürü bilgi çıkıyor. Ahh o tabaklıklara ben de bayılıyorum, gelecekte mutfağımda görmek istediğim ilk şey :)

      Sevgilerimle

      Sil
  2. Gerçekten güzel fikirler. Ben de pinterest sağolsun hepsini konularına göre ayırıp aklıma geldikçe açıp açıp bakmaya bayılırım. Fikir vermesi açısından gayet güzel oluyor. Emeğine sağlık :)

    birsenle.com

    YanıtlaSil
  3. Her biri birbirinden güzel ama bunların bayıldım :)
    Bu arada büyük blog takip etkinliğinden geliyorum dilerseniz sizi de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. Uğrayacağım tabii ki :)
      Sevgiler

      Sil
  4. Gene şahane fotolar güzel fikirler:)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten harika fotoğraflar ama bana hep bir düşecek gibi geliyor, tehlikeli sanki 😂. Gerçi bizde de var bir tane çok hoş duruyor da bir korku da oluyor bende 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😂😂😂 benim de aklıma geldi. Ama merak etme sen, öyle birşey yapacak olsam bir daha sökülmeyecek kadar sağlam yapıştırım 🤣🤣🤣

      Sil
  6. Hepsiçok güzel,iç açıcı.Duvara asmaya korkuyorum ama bende de var birkaç sevdiğim özel tabak. Minik rafıma koyuyorum ben de. Ama buradaki kuşlu dekora bayıldım.

    YanıtlaSil
  7. 2, 6, ve 15. fotoğrafa bayıldım özellikle renklerin uyumu harika! Yine de ay bi düşse diye düşünmeden duramadım 🙊 Bu arada ben de blogunuzu Büyük Blog Takip Etkinliği sayesinde keşfettim, severek takibe aldım! Sizi de bekleriim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep bir korku yaratıyoe haklısınız. Hoş gediniz Uğrayacağım tabii ki :) sevgiler

      Sil
  8. Ben seviyorum duvara tabak asmayı, eski mutfağımda çift taraflı yapışkan bantla emaye tabaklar asmıştım . Porselen ağır geliyor pek taşımıyor, bir de ısı kaynaklarından uzak olmalı ( deneyimle öğrendim ) kalorifer patağinin arkasına düşen tabağımı ancak yaz gelince alabileceğim🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu harika bir bilgi oldu, dikkat edeceğim :) sevgilerimle 😍

      Sil
  9. Fantastic eye candy. The first one is my favorite but they are all beautiful.
    Amalia
    xo

    YanıtlaSil
  10. harika fotolar iyi fikir aslında dekorasyon için :)

    YanıtlaSil
  11. Benim mutfağımda da birkaç tabak var asılı. Gerçekten hoş bir detay.
    Bu arada Evren ile olan söyleşiyi izledim. Seni daha yakından tanımak güzeldi. Ayrıca tebrikler, çok güzel bir bloğun var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi, çok teşekkür ederim :) kimleri tanıyorsun dedi seni söyledim ❤️ Güzel yorumun için de ayrıca teşekkür ederim 🌸

      Sil
  12. Her biri çok güzel canım . İstanbul'da Mim Kahve diye bir mekan var . Henüz tanıtımını yapmadım ama oranın da tasarımında duvarda tabaklar kullanılmış . Çok hoş olmuş . :) Gerçekten tabaklar duvarları çok güzel süslüyor. İnşallah bir gün senin evinin duvarındaki tabak fotoğraflarını da görürüz burda . Sevgiler . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman o yazıyı merakla bekliyorum ☺️ Güzel dileğin için de ayrıca teşekkür ederim

      Sil
  13. Hepsi birbirinden güzel tabaklar.Bende çok seviyorum..Tasarım olarakta ayrı bir güzellik katıyorlar.
    Sevgiler canım 💗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Sevgilerimle 😍

      Sil
  14. Kuşlu olan fotoya bayıldım. Harika fikir.hepside birbirinden harika.

    YanıtlaSil
  15. Sanatkâr olunca zevkler elit oluyor Ezgi. Mim konusu da çok güzeldi. Çok tatlı, pozitif ve şirin bir kızsın. Herkes seni kucakladı, boşuna değil bu yavrum. Benim kızım Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik mezunu, elle boyama tabakları var, hâlâ çıkarıp bakarım.

    Sevgili Evren oğlumla Blog Sohbetlerinin 2.sini gerçekleştirmiştik. Sizinkini nereden seyredeceğimi bilemedim. Evren oğlum davet gönderirdi, canlı seyretmek isterdim, zira canlının tadı bir başka oluyor. Hayatın hep mutlu ve başarılı ve en önemlisi sağlıklı geçsin kızım. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ece Abla, çok teşekkür ederim. Bi güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için. Yollarda olduğm için Evren’in paylaştığı videoyu buradan duyuramadim. Ama döner dönmez yazısını hazırlayacağım.
      Kocaman sevgiler :)

      Sil
  16. Çok mutlu oldum teşekkür ederim ☺️☺️ O kuşlu olan süper fikir ben de bayıldık

    YanıtlaSil
  17. Benim de hayalimdi, gerçekleşti :)

    YanıtlaSil
  18. Görsellerin hepsi birbirinden şahane. Ben Kütahya çini porselenlerini çok seviyorum. Duvarımı onlarla doldururdum herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum onlara çok güzeller hele renkleri..

      Sil
  19. En üstteki şifonyere de bayıldım, bende bu ara eskitme vintage dolaplar ve vintage berjerler peşindeyim, evlerde eskiyip kıyıya atılmış dolap toplamak istiyorum:))

    YanıtlaSil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.