12 Mayıs 2017 Cuma

M E R H A B A - H E L L O




Çok uzun zamandır bir blog açmayı hayal ediyordum. Aslında çok kolaydı ama bir türlü vakit olmadı, isim bulamadım, derken zaman geçti, bugün oldu ve buradayım.. 

Hadi tanışalım !

Ben Ezgi, İzmirliyim. Müzisyenim, evliyim ve bir kedim var. Simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demekten gurur duyuyorum. Bana güneşi hatırlattığı için sarı rengine bakmayı çok seviyorum. Zeytinyağlı taze fasülye ve cacık, peynir-ekmek-domates en çok sevdiğim yemekler arasında. Tatlı olarak da çilekli pastaya hayranım. 
Doğayı ve hayvanları çok seviyorum. Bir gün Alpakam olmasının hayalini kuruyorum. Yeni yerler görmeyi, şuursuz bir şekilde saatlerce yürümeyi, küçük ıvır zıvır dükkanlarını gezmeyi çok seviyorum. Çok şanlıyım ki bunları eğlenerek yapabildiğim bir hayat arkadaşım var. İddialı olmadığım ama öğrenmek için çokça çabaladığım bir sürü hobim (dikiş, nakış, tığ, kanaviçe, fotoğraf ) var. 
El emeği göz nurunun değerini hiç bir zaman kaybetmeyeceğine, ürettikçe varolacağımıza inanıyorum. 

Gelelim blog macerama. Mevsimlerden en güzelinde başlamanın mutluluğu var içimde. Bahar tomurcukları gibi bir uyanış olsun dilerim, Baharın renkleri, kokusu ve içimizde uyandırdığı his bana  ilham olsun isterim. Bu blogun içeriği ne olacak diye sorarsanız, şu ya da bu olmalı diyemem, çünkü sevdiğim, takip ettiğim, görmek istediğim, paylaşmak istediğim o kadar şey var ki.. Bunları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecek. Uzun lafın kısası; göze, kulağa, ruha, damağa iyi gelecek, beni mutlu eden, belki sizi de mutlu etmeye vesile olacak herşey burada olacak. 

Güzel bir dünyaya başlangıç olsun, güzellikler paylaştıkça çoğalsın dileğimle,
Sevgiler
Ezgi 



I was dreaming of a opening a blog for a long time. Actually it was very easy but i did not have any time, i couldn’t find a name, time has passed , it happened today and i am here.. 

Let’s meet !! 

Hello I'm Ezgi from Izmir / Turkey. I am a musician. I’m married and have a so cute Persian cat, like a toy. I love looking at the yellow color because yellow reminds me of the sun. I do not even mention how much i love music, because it is my point of view. I love the nature and the animals very much. One day dream to be an Alpaca owner. I love seeing new places, to walk for hours. I am very lucky to have a husband who can do everything with me without being bored. I have a lot of hobbies ( sewing, embroidery, cross stitch, crochet, photo) that i am not pretentious but i always try hard to learn. I believe that we will exist as we produce, since we will never lose the value of hand made things. 

Lets talk about my blog adventure. I start on my favorite season Spring and it makes me really happy. Let the smell and color of spring inspire me. Maybe you are wondering what you read. Actually i can’t give specific theme. I hope you can find some beauty that makes you happy.. 

I dream of a better world where beauty grows as we share. 

Ezgi 

6 yorum

  1. Hoşgeldin :). Ne güzel anlatmışsın öyle :). Güzel başlasın güzel devam etsin blog hayatın. Fotoğraflar genel olarak çok güzel ve kaliteli, bayıldım. Bol fotoğraflı yayınlara :). Ben takip butonunu göremedim ama koyarsan takip etmek isterim :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş bulduk sen de hoş geldin :) Çok teşekkürler güzel dileklerin için.. Benim blogumda neden olduğunu bilmiyorum ama takip butonu yok. Ancak kendi blogun ayarlarının sayfasında okuma listesi var oradan ekleyebilirsin beni.. Ama bu durumu çözmeye çalışacağım :)

      Sil
  2. Enfes bir blog olmuş, elinize sağlık. Benim içim ferahladı resmen :) Müzisyen olmana bayıldım, benim kaçırdığım bir meslek maalesef.. En azından şan-solfej dersleri bile kendimi iyi hissetmemi sağladı. Harika yayınlar yapacağına inancım sonsuz.
    Güzellikler diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kibarsınız. Güzel bir şeyler hissettirebildiysem ne mutlu bana.. Tekrar hoşgeldiniz :)
      Hep birlikte güzel günlere...

      Sil
  3. Bahar fotoğraflarıyla güzel bir başlangıç olmuş.
    Hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.