26 Mayıs 2020 Salı

İYİ BAYRAMLAR VE ÇEKİLİŞ SONUCU


Mutlu bayramlar! 

En yakın zamanda sevdiklerimize kavuşabileceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle.. 

Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ederim, blogumun doğum günü şerefine yaptığınız güzel yorumlarınız için de kalpten teşekkür ediyorum. Çekilişi sonlandırdım ve online bir site üzerinden numara ile çekiliş yaptım. 

Hazırsanız sonuçları açıklıyorum! 

19 Mayıs 2020 Salı

NELER YAPIYORUM / HERE & NOW


Mart ve Nisan aylarında es geçmişim en sevdiğim yazı dizisini, pek de içimden gelmedi galiba.. Yapamadıklarım yaptıklarımdan daha fazlaydı ilk başlarda, yaşanacak yeni normalin sancıları vardı belki de... Mevsim bile değişti biz evdeyken. 

14 Mayıs 2020 Perşembe

BLOGUM 3 YAŞINDA, KUTLAMA ÇEKİLİŞİ VAR!!!!



Mayıs 2017'de büyük bir heyecan ile ilk kelimeleri blog dünyasına salıvermiştim. Yavaş yavaş tanıştık, kaynaştık ve o günden bugüne hayatıma blog arkadaşım diye bir kavram girdi, iyi ki de girdi.. 

"O olduda, bu olduda, şu olduda" dedim de dedim, bıkmadan beni dinlediniz, yorum bıraktınız. Meydan okumalarda hep birlikte depar attık, ayları, mevsimleri coşkuyla karşıladık. Blog macerası, el işi macerasını da yanında getirdi. Kelimeler fotoğraflara arkadaşlık etti. Ama en çok siz okudukça anlam kazandı bu macera.. 

Çok teşekkür ederim.

10 Mayıs 2020 Pazar

BİR ÇORAP HİKAYESİ


Meydan okumadan sonra hiç ara vermeden yazmaya devam edeyim istedim ama bir baktım ki 10 gün geçmiş bile. Bitmek bilmeyen Mart ayından sonra günleri sayamaz oldum, geçip gidiverdi hemen. 

Bugün başlıkta gördüğünüz üzere örgü çorap hakkında konuşmak istiyorum. Yaza girerken böyle bir yazı hazırlamış olmam pek de uygun olmadı ama olsun. Benim için farketmez, yaz kış örerim diyorsanız doğru yerdesiniz.
© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.