27 Şubat 2020 Perşembe

RENKLİ BİR YENİLEME PROJESİ


Herkese merhaba!

Bundan yaklaşık bir ay önce vazgeçilmez malzemelerim tığ, ip ve makas ile 3 kıyafetimi yenilemiştim ve nasıl yaptığımı Lovecrafts.com da yazmıştım. Çok keyifli ve renkli bir işbirliğiydi.


Fotoğrafta gördüğünüz şu lacivert kazağım en az 7 senelik, sıkılıp yenisini alabilirdim ama almak yerine yenilemeyi tercih ettim. Hem ilmek ilmek emekle bana özel oldu hem de gereksiz tüketime hayır demiş oldum. O zaman mottomuz İHTİYACIN YOKSA ALMA, YENİLE olsun mu? Günümüz moda influencerlarına biraz başkaldırı tadında oldu bu sözler, artık kusuruma bakmasınlar.  

22 Şubat 2020 Cumartesi

NELER YAPIYORUM / HERE & NOW


Karla karışık yağmurlu bir günden merhaba! Geçen yıl yaşadığım kışa kıyasla bu hava bana bahar gibi geliyor. Hele geçen hafta Ankara'da hava öyle güneşli, öyle güzeldi ki bahar geliyor diye içim kıpır kıpır oldu.

Sanki daha geçen gün yazmışım gibi gelse de 2 aydır en sevdiğim serimi yazamamışım, onu farkettim bugün, üzüldüm. Oysa her ay devam etmeyi hayal etmiştim.

Fazla da üzülmeye gerek yok, hayat işte, koşturup duruyoruz. Hemen rutinime geri dönüyorum ve aylık raporumu hazırlıyorum.

2 Şubat 2020 Pazar

HOŞ GELDİN ŞUBAT!




Herkese merhaba!

Zaman nasıl hızlı akıp gidiyor farkında mısınız?  Ben yetişemiyorum. Ara tatilde yeğenim Şirin'i  Ankara'ya getirdim, tatil bitti geri gitti bile. En büyük hayalimdi büyümesi, tatillerde yanıma gelmesi. Çok şükür gerçekleşti. Tadına doyamadığımız günler geçirdik, yorulduk ama değdi. Bakalım büyüdüğünde nasıl hatırlayacak bu tatili :)

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.