9 Mayıs 2019 Perşembe

EZGİSSİMO




Keyifli, verimli ve bir o kadar da yorucu bir gündü 4 mayıs. Sabah çok erken saatlerde masayı düzenlemek için başlayan gün akşam Star Wars özel konseri ile son buldu. Ne yalan söyleyim, o gün çok yoruldum, ama değdi... 

Fuardan çıkan sonucu söylüyorum, sanırım artık ben oyuncakçıyım. Masanın en büyük hayranı çocuklardı, çocuk dediğime bakmayın içi hala çocuk olanlar da vardı onların içinde. 

Eleştirmen olarak en güvendiğim insanlar çocuklar, yalan söylemezler, acımaları yok, inanılmaz bir hayal gücüne sahipler ve çıkarları yok. Ve sanırım ben cumartesi günü geçer not aldım :) Parıldayan gözler en büyük hediyeydi. 

Onunla da kalmadılar, oyuncaklarına isim verip, bana fotoğraflarını yollamışlar. Daha güzel bir sonuç olabilir mi ? 

Gelelim o güne, nasıl bir el işi fuarıydı biraz bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 80 farklı içerik ve masa vardı. Hiç bir masa birbirine benzemiyordu, buna dikkat etmeleri önemli, gezdin mi diye bir sorun ? Nerde ! Öyle bir imkan olmadı, çünkü masayı kurduktan sonra hemen insanlar gelmeye başladı ve tek kişi olduğumdan masadan ayrılamadım. 

Gelen insanlar el emeğine kıymet veriyorlardı belliydi ama insanoğlu heryerde aynı, el işi fuarına gelip el emeğini hiçe sayanlar da vardı. Tabii sormak lazım o zaman neden böyle bir fuara geliyorsun? 




" Look at this dinasour " ama duyuluşu tam da böyle luk et dis daynasooooooorrrr diye bağrışan çocuklar en bi tatlısıydı. Müşteri kitleme hayran oldum, o yüzden o gün karar verdim ben oyuncakçı olmak istiyorum, örgü olur, kumaş olur, artık hangi malzeme beni çekerse. Olur da bir gün küçük de olsa bir dükkanım olursa, o oyuncakçı olacak içi sevimli canavarlar, dinazorlar, tavşanlar ve bir dolu harika kitapla dolu olacak :) Güzel hayal oldu ne dersiniz ? 

İşte böyle şenlikli başladı Mayıs ayı, bir kaç gün dinlenip, blog mahallemizi gezerim, sonra işlere devam önümüzde iki farklı market daha var. 

Sevgiyle kalın




22 yorum

  1. Hepsi çok güzel yaa, ama o dinazor <3<3<3. Çok sevindim güzel geçmesine ve yorgunluğuna değmesine, bir de öncesi var sonuçta, çok emek verdin ve neyse ki karşılığını çokça görmüşsün. Canım benim, hep mutlu ol ve seni mutlu edecek işler yap sen <3.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne mutlu oldum, bu güzel sözleri duyunca. Çok teşekkür ederim canım Mübeccel.
      Sen de çok mutlu ol <3

      Sil
  2. Ezgiiii :)
    Tam senlik bir masa olmuş. Çok yoruldun ama emeğinin karşılığını almış olman o yorgunluğu hafifletmiştir, öyle değil mi?
    İnsanın kalbiyle yaptığı her şey çok güzel oluyor ve buna en güzel örnek sensin.. Öyle olduğu nasıl belli, çünkü kendini koymuşsun ortaya.
    Oyuncakçı olma kararın ise yine tam senlik bak :)
    Büyümeyen bir çocuk olarak da daimi müşterisi ben olurum o dükkanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep <3
      Çok teşekkür ederim, hem de nasıl hafifletti beni o çocukların gülümsemesi :)

      Oyuncakçıyı açayım, sen de gel bol bol oynarız seninle :)

      Sil
  3. Teyzem yine harikalar yaratmışsın 🐞 eline emeğine sağlık ❤ çocuklardan aldığın ödülünde, içindeki çocuğu daha bir çoşturmuş 💃 belli ki güzel hayallerin gerçekleşmek için yola çıkmış ❤🎁 Seni Seviyorum ❤💗🌹🏵💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzoşum benim <3
      İnşallah güzel yollar, güzel insanlar olsun..
      Seni çok seviyorum <3

      Sil
  4. Ay nasıl güzel bir masa öyle...Amigurumiye ben de tam bu yüzden başladım.Çocukları mutlu etmeyi çok çok seviyorum, hele oyuncaklara koydukları isimler <3 Eğer bir gün dükkanını açarsan Ezgi, ben de her gün kahveni içmeye gelirim.Sırf çocukların yüzündeki o gülümsemeyi izlemek için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya :))) Kesinlikle en zevk veren yanı.
      Bak ne de güzel bir hayal oldu bu.. Ah ne güzel olur. İnşallah <3

      Sil
  5. Ezgi hanım nerdeydi fuar acaba. Keşke burda da olsa (Balıkesir):) Elleririze sağlık. Kimbilir belki bi yazınızda oyuncaklarınızın yapımını da azıcık anlatırınız (Keşkeee)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fuar Kanada'daydı. Ah keşke ne güzel olurdu.
      Çok teşekkür ederim.

      Kimisi benim kendi kafamdan uydurduklarım, kimisi belli bir tarif ile yaptıklarım. Tarife bağlı olanların telif hakkı olacağından yayınlayamayabilirim.
      Ama kendi kafamdan uydurduklarımı bir gün kaleme döküp blogda paylaşmayı çok istiyorum.

      Sevgilerimle

      Sil
  6. harika olmuş, eline ve emeğine sağlık,
    yorulduğuna değmiştir ne mutlu sana....

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok çok güzel. Şu minik cüzdanlara bayıldım. Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Türkiye'de olsam hemen yapar yollardım bir tane:)

      Sil
  8. Hayaline bayıldım, çocuklar da bayılır eminim :)

    YanıtlaSil
  9. Seninle birlikte bende el sanatları fuarını bekliyordum. Diğer stantları da gezip görmeni çok isterdim. Oyuncak severlerin yıldızı olacağını bekliyordum, yanılmadım. Yeni organizasyonlar için planlara başla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun ve güzel tahminin için. Duymak mutlu etti.
      E gelsin yeni planlar o halde..
      Hayalgücümü saldım gitti :)

      Sil
  10. Kalbinin güzelliğini görüyorum ben yaptıklarına baktıkça :)

    YanıtlaSil
  11. Masan, el işlerin zaten çok güzeldi ama ya o hayalinnn... Hayaline kavuşacağın günlere çabucacık kavuş o zaman. Bol bol çocuk ;)) bi de ...

    YanıtlaSil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.