14 Şubat 2018 Çarşamba

NELER YAPIYORUM / HERE & NOW


Şubat ayında bu seriyi yazabileceğimden pek emin değildim, ama olsun, elimde çok fazla fotoğraf olmasa bile yazmalıyım dedim. Çünkü bu en sevdiğim yazılardan biri. Daha kimler kimler yazıyor diye merak ederseniz, Say Little Han ' a bir uğrayın derim. 



Seviyorum / Loving : Şu sıralar en çok #200daysofgrannysquare etkinliğini seviyoum. Nasıl geçiyor diye soracak olursanız, tek kelime ile RENKLİ derim. Havalar ısındığı için kuşların cıvıltısını duyuyorum, bahar gibi. Bu hissi seviyorum ama aslında normal değil bu hava, biliyorum.
Fırın sütlaç seviyorum, hem de çok.

Yiyorum / Eating : Şu sıra bol bol brokoli ve portakal yiyorum.

İçiyorum / Drinking : Kendimi yorgun hissettiğimde taze zencefilden çay yapıp içiyorum. Onun dışında bol su tabii ki :) Akşam üzeri bir bardak kahve içmek de çok hoşuma gidiyor açıkçası :)

Hissediyorum / Feeling : İyi hissediyorum şükür.



Yapıyorum / Making : Pinterest'te motif seçmekten ve her gün bir motif yapmaktan fazla bir şey yapmaya fırsat bulamadım. Özellikle broşlarımdan yapamadım acilen yeni broşlar yapmam lazım.

İlk fotoğraftaki bozuk para çantasını yaptım. Her tasarımına hayran olduğum biri var. Deesteperlo blogunun adı. Fırsat bulduğum her an onun bütün oyuncak tariflerini yapmak istiyorum, büyüyünce de onun gibi olmak istiyorum. İncelemek isterseniz buraya bir tık.

Aklıma şahane bir fikir geldi, bu üç renk ile... Küçük motiflerle bir clutch çanta yapmaya başladım. Yavaş yavaş ilerliyor.

Ponçikellam Şirin'in (abimin kızı ) doğum günü var, ona Bibi ördüm, şimdi yolda ona doğru gidiyor.


Hayalini kuruyorum / Dreaming : Bora ile yazın bu çılgın roller coaster a binmenin hayalini kuruyoruz. Şimdiden dizlerim titriyor. En son böyle çılgın şeylere teyzemle binmiştim ve çılgınlar gibi bağırdığım için on gün sesim kısık dolaşmıştım.

200 parçalı battaniyemi düşünüyorum, seneye kış hangi duygularla altında kestane yeriz acaba ?

Alpaka çiftliğine gitmenin hayallerini kuruyorum. Gittiğim gün öyle çok fotoğraf çekileceğim ki, blog alpaka çiftliği gibi olacak. Ben böyle tatlı, böyle cool hayvanlar görmedim.

Bir de çok uçuk bir hayalim var. Farah Zeynep Abdullah ile Emilia Clarke arkadaşım olsun, kahve içmeye gidelim. Hissediyorum onlar iyi insanlar, tatlı kızlar :) Emilia arada bana Game of Thrones'tan birşeyler anlatır, Farah da Gülizar'da neler olacak onu söyler :)

Gelecekte dükkanımın önünde olacak ağacı dilek ağacı gibi süslemeyi hayal ediyorum, bez değil de motif bağlarım ben. Bu sefer 1 yıllık meydan okuma yaparım, her gün bir dilek diler, motif yapar asarım. Güzel bir fikir bu, unutmayım ben bunu...

bakınız: Alpaka
Minik bir ek liste daha var.

Okuyorum : Canım Mübeccel'in sürprizi sayesinde elimdeki kitabı azıcık kenara bıraktım. Sevgi Soysal'da Tante Rosa'yı okuyorum şimdi.

Dinliyorum : Bir kız keşfettim, sesini çok severek dinliyorum şu sıralar. Bütün coverları mı tatlı olur. Bir de Andrew Bird diye birini keşfettim. 2. şarkı onun, döndür döndür dinliyorum şu sıralar.

Renee Dominique - Magic 

Andrew Bird - Saints Preservus


İzliyorum : Zaman buldukça altın küre çelıncdan filmler izlemeye çalışıyorum. Ama tabii ki izlediğimiz bir dizimiz var. Dark izliyoruz, yavaş ilerliyoruz ama güzel dizi. Tavsiye ederim.

Bir de iki gün önce Wonder diye bir film izledim, şahane!!



Gelelim son habere !!! Ben bir kaç ay önce gelecek vadeden bloglar listesi diye bir şey görmüştüm. Altında da bir form vardı, doldurdum ve sonra unuttum. Birkaç gün önce listeye girdiğimin haberi geldi, gelecek vaad ediyormuşum. Bende gelecek gördükleri için teşekkür ederim.
Pazar günü Evren bey ile youtube sohbetimiz olacak, iki lafın belini kıralım bakalım :)

Eğer canlı izlemek isterseniz, ki canlı izlemeyin ben heyecanlanırım. Sonra youtube a eklendiğinde ben linki paylaşırım öyle izlersiniz olmaz mı ? Ama yine de linki buraya koyuyorum
Pazar günü saat 13'de işte bu linkte. https://www.youtube.com/watch?v=8UF5vS0hS-4


Şimdilik benden bu kadar..
Sevgiyle kalın.





23 yorum

  1. Ezgicim kesinlikle gelecek vadettiğin kesin, çok heyecanlı dopdolu bir blog burası, eminim daha pek çok güzel işlere imza atacak, tebrik ediyorum seni. Fotoğrafların elişlerin yine çok çok güzel, o cüzdana bayıldım zaten, youtube sohbetini unutmadan izlemeye çalışacağım merakla bekliyorum, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya'cım çok mutlu oldum böyle düşündüğüne :) Çok teşekkür ederim. Canlı izlemesende dert değil sonra linki paylaşırım istersen :)
      Sevgilerimle

      Sil
  2. Gelecek vaat ettiğin çok net, seni tanıdığımdan bu yana bayılıyorum sana. Işıl, ışıl ve sürekli yenilenen bir tarzın var çünkü. En güzeli de üretmeyi sevmen ♥

    Ben linki eklediğinde seyredeceğim seni merak etme ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnem'cim :) Çooook teşekkür ederim ben de sana :)))
      Tamam anlaştık, koyacağım linki sonra :)

      Sil
  3. Coşkunu seviyorum 💕
    Blog yazdığım zamanlarda ne kadar mutluydum işte senin yazılarında o mutluluğu hissediyorum yeniden ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi ? Böyle hissedildiğine çok mutlu oldum :) Blog mahallesi canlansın yine, eski yazarlarda koşsun gelsin. Hem instagram öyle samimi değil ama dimi ?
      Çok çok sevgilerimle

      Sil
  4. Canım benim yine dopdolu bir yazı olmuş.
    Gelecek vaat eden bir arkadaşımızın videosunu izlemek çol isterim. Daha nice güzel başarılar seni bekliyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen koştun geldin tatlı İnci, teşekkür ederim :) Daha da güzelleri seni bulsun :)

      Sil
  5. Senin bu yazını her okudğumda enerji doluyorum . :) Sırf böyle bir yazı kategorisi oluşturabilmek için kişisel hesap açtım . :) Ben de yazmak istiyorum . :) Yine o kadar güzel şeyler yazmışsın ki , hele hayallerin kısmına bayıldım . Farah ile bir kahve içersen benden de selam söyle . :) Hayallerini gerçekleştirmen dileğiyle , sevgiler canım . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana, çok seviniyorum böyle enerji verdiğine :) Yazmalısın bence.
      Sevgiler :)

      Sil
  6. Ben senin bu "neler yapıyorum" yazı dizisine bayılıyorum.
    Biz de bunu eskiden bloglar arasında "Photo Diary" şeklinde yapıyorduk.
    Ama böylesi daha güzel olmuş ve bence bu en çok da sana yakışmış Ezgi :)
    Bu listeyi yapan hiç kimseyi böyle keyifle okumadım.
    Ben de yapmak istiyorum.

    Vee tebrik ederim seni, bence en doğru bloğu bulmuşlar, gelecek vaad ediyor evet çok güzel olmuş :) Sohbetini de kaçırmamak için her yere not yazıp yapıştırdım :)
    Seni seviyorum Ezgi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel kalpli Zeynep, beğendiğine de ayrıca sevindim ❤️
      Yapmak istiyorsan durma, hemen yap eminim şahane olur.
      Sevgiyle kal

      Sil
  7. Çok teşekkür ederim Evren Bey, pazar için heyecanlıyım :) Görüşürüz

    YanıtlaSil
  8. Bu seriyi çok seviyorum, ben de mi yapsam bir ara acaba :). Senin yazıların özellikle fotoğraflarla çok güzel oluyor :).

    Umarım kitabı çokk çokkk seversin :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yapmalısın tatlım :) Şahane olacağına eminim.
      En çok ne sevdim kitapta biliyor musun Tante Rosa benim gibi kıvırcık :)

      Sil
  9. Ah that clutch purse is too cute!

    I look forward to seeing the alpacas take over the blog. Hehehe. I sometimes see them on farms as we drive through the local countryside. Always makes me smile. Most animals do. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much :)

      Yes I am looking forward to see them...
      xx Ezgi

      Sil
  10. Lovely little makes and photos. You are very brave to do rollercoasters like this ... I start shaking just thinking about them!! Meg:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dear Meg, thank you very much.. Ohhh yes it is soo crazy. It is in Canada, I hope I will be this summer in Canada with my husband and we want to try this one :)

      Sil
  11. Tebrik ederim Ezgicim. Bu güzel blogun daha çok kişiye ulaşacak olması çok güzel. Sen zaten bizim kalbimizin birincisisin bunu unutma sakın!

    O tipleri gördükten sonra artık ben de bir Alpaka-severim. Allahım ne şirin şeyler yün yumakları :)

    * Gerçekten o roller coaster'a binmeyi düşünüyor musunuzz?? 😱

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım Sibelynka, işte bu duyduğum en güzel motive edici cümleydi ❤️❤️❤️

      Kesinlikle Alpakalar bir başka :) O yüzlerindeki ifade yok mu, bir de sürekli sahiplerini öpüyorlar biliyor musun ? Yani yakından görmedim ama belgesellerde hep öyleydi :)

      Evvvveeeet çok çılgın değil mi ? Daha ufakları da var onlarla alıştırma yapıp en son buna binebiliriz dedik ya da ilk buna biliriz dedik. Şu an birbirimizi gaza getirme durumundayız ama çok korkunç videoları falan :)))

      Gün ola hayrola diyorum :)

      Sil
  12. Ezgicimm canım Ponçikellanın doğum gününü gönülden diliyorum. Rabb'im hayırlı sağlıklı yaşlar versin inşallah 😆

    Amigurumi bebeğe gelince sadece şuraya 💕 bırakıyorum. 😁

    Tebrik ederim canım. Başarıların daim olsun 😆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dileğin için :) Bebeği beğendiğine çok sevindim.
      Kocaman sevgiler benden :)

      Sil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.