2 Haziran 2017 Cuma

ÇİLEK / STRAWBERRY









Haziran geldi, hoş geldi! Umarım herkese güzellikler getirir. Benim için en enerjik mevsim yaz, Ankara'ya tam gelemedi de, eli kulağındadır. Sizin için de zaman hızlı ilerliyor mu? Bizim konser sezonu bile bitmek üzere. Bu hafta İtalyan film müzikleri çalıyoruz.  La Vita e Bella, Amarcord, Cinema Paradiso, Godfather gibi filmlerin müzikleri. Çok eğleniyorum provalarda. Ankara'da olanınız varsa bekleriz. Bilkent Senfoni Orkestrası konserlerimiz her cumartesi oluyor. Yakında tatile giriyoruz ama :) 

Şu aralar çok fırsat bulamasam da akşamları kesin elime alıyorum iğne ipliği. Bu da benim için meditasyon. Üretmek, denemek, öğrenmek, kumaşlarla oynamak iyi geliyor. Oh bir de yanına çay... 









Hazır çilek mevsimindeyiz, ben de dün bu tatlı çileklerden yaptım.  Çok severek takip ettiğim      Sedef İmer'in blogunda ilk gördüğümde denemeliyim demiştim. Minicik bir şey, fakat yapması ve bakması çok zevkli. Gülümseme sebebi..
Siz de denemek isterseniz buraya bir tık yeter. 
İster iğnelik olarak kullan, ister süs olarak kapına as, istersen de içine lavanta doldur dolabına, arabana as! 

Sevgiler ! 









Welcome June. 
My favorite season is the summer. Sometimes it is too hot, but I feel really energetic at this time of the year. I think time goes fast. Our concert season will end in two weeks. Tomorrow we will play some Italian film musics like Godfather, La Vita a Bella, Cinema Paradiso, etc. 

If I have time, I always try to sew or crochet. It is for me like a meditation. It is always good to learn new things, try and play with yarns and beautiful fabrics. 

It is the strawberry season and I sew these lovely strawberries. Maybe you know Sedef Imer. Her work always inspires me. There are couple of tutorials on her blog. Her works and her book are very effective and inspirational. 

It is really easy and fun to do. If you want to try it, you can just click here to find the pattern and the tutorial. Have fun :) 

See you later... 









12 yorum

  1. En sevdiğim meyvedir çilek, bunlar da çok güzel olmuş :). Eline sağlık. Bir de öneri blog yazman da çok hoşuma gidiyor bu alanda yeni şeyler keşfediyorum :). Ben de diy meraklısıyım, güzel kaynaklar oluyor :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İlham aldığım ve paylaşmak istediğim çok blog var, devamını getireceğim umarım.
      Sevgiler

      Sil
  2. Çok şeker olmuşlar puantiyeli kumaş da tam yerinde sıcacık şirin bir proje olduğu kesin üretmek gerçekten insana ömür katıyor ellerinize sağlık❤

    YanıtlaSil
  3. Bunlar çok tatlı ama 😍 Bir şeyler dikmek konusunda pek becerikli değilim ama bunları görünce heves ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz öncelikle, bence deneyin derim :)

      Sil
  4. Gerçekten mutluluk sebebi.
    Eski bloğuma yazdığınız yorumu yeni gördüm maalesef Sorry.
    Ama tekrar uğramak isterseniz adresim değişti http://nilsgirls.blogspot.com.tr/
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Uğrayacağım.
      Sevgiler

      Sil
  5. So pretty! love your blog. New follower here. Have a wonderful day!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much :) Have a wonderful day

      Sil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.