13 Mayıs 2017 Cumartesi

ŞİRİN BARDAK ALTLIKLARI - LOVELY COASTERS




Bugün, çok sevdiğim tığ işine başlangıcımdan bahsetmek istiyorum. Tam bir yıl önce, pinterest denen çılgınlığı keşfettim. Biliyorum çok geç kalmışım. Eminim, hepiniz çok önceden keşfetmişti bile   Pinterest, harika blog sitelerini, tasarımları, yaratıcılığı, renklerin dayanılmaz çekiciliğini keşfetmeme vesile oldu.

Gördükçe öğrenme isteğim arttı. İlk öğretmenim annem oldu, Teyzem destekledi ve ince detayları anlattı. Ama en sevdiğim siteler, anlatımlar, terimler İngilizce. Bunu öğrenmenin bir yolu olmalıydı. Tabii ki Youtube. O kadar iyi ders (tutorial) videoları var ki anlatamam.  İnternet, kendini geliştirmek isteyenler için tam anlamıyla bir cennet. Zamanla ilham aldığım blogları ve kişileri de paylaşmak istiyorum fakat bunları düzenlemek için biraz zamana ihtiyacım var. 


Sonra farkettim ki, Türkiye’de harika el işi kitapları Tuva Yayıncılık 'tan çıkıyor. Ben de zamanla bunları satın alacağıma kendime söz verdim. Aranızda bilenler vardır, gerçekten kitapların hepsi harika, yazarlar ilham kaynağı. Bu kitap, benim için başlangıçtı. İçindeki fotoğraflar, projeler ve renklerin uyumu gerçekten göz alıcı. 



Daha acemi olduğum için ilk bu tatlı mı tatlı bardak altlıklarından başladım. Yapması zevkli ve kolay ama yaptıktan sonra bakması daha bir güzel. Eğer tığ işi projelerini seviyorsanız, bu kitabı ısrarla tavsiye ediyorum. Yaratıcısı Agnieszka Strycharska ‘ ya buradan çok teşekkür ediyorum. Ellerine ve emeğine sağlık.. 




Today I want to talk about my crochet adventure that I love so much. A year ago, i discovered the Pinterest. I know that i discovered it too late. Pinterest has been able to discover the wonderful blog sites, designs, creativity and the harmony in the colors.
In time I would like to share the blogs and people who gave me inspiration, but I need some time to organize them.

My first teacher was my mom. After her, my aunt taught me some details. But all magazines and tutorials are written in English terms, which I lovingly follow and I had to find a way to learn it. The way was Youtube. The internet is literally a paradise for the people who want to improve themselves.
Then I discovered Tuva Yayıncılık which publish beautiful hand made craft books. This is the first book, which i bought for myself. The photographs, projects, colors are all inspirational. 
I started with those lovely coasters, which are perfect for beginners. It’s also fun and easy to do, but its best side is to appreciate its looks and use it.


If you like to do crochet project, I really recommend this book. I would be thankful to the author Agnieszka Strycharska for the lovely book..

2 yorum

  1. El işi ürünler süper fotoğraflar şahane emeğinize sağlık.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, blog macerama yeni başladım bakalım, yeniyim buralarda..
      Sevgiler

      Sil

© Ezgi. Made with love by The Dutch Lady Designs.